Het is nog zomer, maar de herfst/ wintercollectie voor 2017/2018 wordt ondertussen geleverd.
Voor de trendsetters onder ons: de wintercollectie kenmerkt zich vooral door zwart, grijs en donkerblauw of donkergroen tinten, maar de komende winter ook door zachte pastels, lavendelblauw in combinatie met de “leren” legging in zwart of grijs.

Het modebeeld voor het najaar/ winter 17/18 laat weer veel lange bloeses, vesten of truien van comfortabele stoffen in combinatie met een smalle leren legging zien, maar ook lange blazers gecombineerd met een mooie bloes en pantalon van het merk Japan TKY. OP en top damesmode!! Naast mooie basics krijgen we ook meer prints in de winkel.
Al deze combinaties, die van luxe en heerlijk draagbare stoffen gemaakt zijn, kun je aanvullen met een kort leren (biker)jasje in de kleuren zwart, bloedrood of flessengroen (waar we tevens in dezelfde kleur leren handschoenen bij verkopen) of een stijlvolle damesjas of sportief regenjack.

Tevens zijn we bezig met een bekend schoenenmerk, waarvan in september de eerste wintermodellen te verkrijgen zijn. We zijn druk bezig met het samenstellen van een mooie collectie van o.a. stoere/ moderne leren instappers, enkellaarsjes en zwarte gympen. Schoeisel wat goed aansluit bij onze modemerken.

Hieronder alvast een voorproefje van de HERFST/ WINTER collectie van Trendlabel28.

IMG_7807IMG_7801

De najaarscollectie van Milla wordt goed ontvangen door onze klanten 😉

IMG_8175
Winterjas van Milla Amsterdam

 

 

 

 

 

De nieuwe collectie zijn van de labels BePure (vesten en heerlijke truien), Japan TKY (stijlvolle damesmode van Travelstof), Soulmate (stijlvol en betaalbaar), Limited bij Follie di Garbo, Milla, Simple., Braez en Transmission zijn grotendeels binnen. Van Maryley hebben we inmiddels weer een aanvulling op de jeanscollectie.
Teveel om op te noemen! We zien je graag in onze winkel voor de nieuwe collectie!