Beste en lieve lezer(essen) en volgers op Facebook.

Eind oktober 2016 begint mijn nieuwe avontuur.
Bij toeval loop ik tegen “mijn nieuwe uitdaging en droom” aan: het pand aan de Vissersburen 28 staat te huur, compleet met inventaris over te nemen en een deel van de modecollectie van Zeels.
Al snel was het besluit genomen en zou ik op korte termijn een ondernemer zijn in mijn voormalige woonplaats Lemmer.
Omdat ik de plannen 3,5 geleden al eens had uitgewerkt, maar er nog steeds geen geschikt pand op mijn weg kwam, was de keuze voor de Vissersburen snel gemaakt.
Door de inrichting, de sfeer in het pand en de locatie ging mijn hart sneller kloppen en kwam mijn droom steeds dichterbij.
Door de fantastische steun en de overnamemogelijkheden van Hester van Zeels, kon ik vanaf medio november de deuren openen.
IMG_0022
IMG_0021

Na een korte intensieve opstartperiode (inkopen, keuzes van labels maken, inrichten en schoonmaken van de winkel met behulp van mijn dochter en mijn partner, naam bedenken en logo ontwerpen, facebook en website met mailadres maken met behulp van mijn zoon) kon ik snel aan de slag. Nu 2016 is afgesloten, na een prachtige startperiode waarin ik het Dickens festival heb meegemaakt, gaan we vol enthousiasme en energie in 2017 de winkel Trendlabel28 een meer eigen gezicht geven, met de uitbreiding van eigen gekozen labels, accessoires etc.

IMG_0019

IMG_0020

IMG_0018

Graag zie ik jullie aan de Vissersburen 28 te Lemmer! 

Met vriendelijke groet,

Fokje van der Wal