We hebben een nieuw label in onze collectie en daar zijn we best trots op! “simple.” is een modemerk dat verkocht wordt via het agentschap Blosh.
Simple staat voor eenvoud, kwaliteit, duurzaam (materiaalkeuze als cupro, modal, tencel zijn duurzame alternatieven voor linnen, zijde en katoen).
Ik vind “simple.” een klasse apart door de eenvoud en de heerlijk draagbare stoffen. De stijl van de mode (stoer en eenvoud) past heel goed in de stijl van de winkel en de andere labels die we voeren.
Van de zomercollectie 2017 heb ik gelukkig nog een aantal items kunnen ontvangen, zodat we alvast kennis kunnen maken met dit label.
De wintercollectie van ” simple.” is een hele goede aanvulling op de labels die al zijn geschreven, zoals OSI femmes, Milla Amsterdam, Braez, JapanTKY.

Naast simple. verkopen we vanaf juli/ augustus ook het merk Braez, wat heel goed met elkaar te combineren is, maar vooral aansluit op het leermerk Transmission. Het is daarom niet toevallig dat Braez en Transmission door dezelfde agentuur wordt geleverd.

Maar op deze collectie moeten we nog even wachten, immers: we gaan eerst nog lekker van de zomer genieten!!

fullsizeoutput_45efullsizeoutput_45ffullsizeoutput_460