Sinds kort verkopen we sieraden van het merk Ringkeldekingkel; dit zijn handgemaakte sieraden, zoals oorbellen, armbanden, kettingen met hangers en ringen. Deze zijn als setje te koop, maar ook los verkrijgbaar.
De ringen, kettingen en brede (leren) armbanden kosten 24,95, de oorbellen en smalle (leren) armbanden kosten 19,95.
De sieraden worden door Tiny Kingma gemaakt, zij zoekt alle decoratie zelf uit,koopt alle onderdelen zelf in en maakt daar dan prachtige unieke sieraden van.
In de winkel hebben we een uitgebreid assortiment, wat regelmatig aangevuld wordt;samen met Tiny wordt de collectie uitgezocht. Het assortiment stellen we af op de kleuren van de modecollectie die op dat moment in de winkel verkrijgbaar is. Op die manier kun je outfit compleet maken met mooie bijpassende sieraden die bij de stijl van de kleding past.

Hieronder zie je een paar voorbeelden van de steeds wisselende collectie: