November bestaan we 1 jaar en willen dit vieren met onze klanten.

 

Wat kun je in november van ons extra verwachten?

  • we organiseren twee gezellige ” ladiesnights” waar we een kleine modeshow doen, je alle tijd krijgt om gezellig te snuffelen, te passen, wat te drinken met een hapje etc. Deze avonden zijn gepland op vrijdag 3 en vrijdag 17 november vanaf 19.00 uur tot ca 21.00 uur (of net zolang het gezellig is ;))
  • dat we een klantenbestand gaan aanleggen en bij de eerste aanschaf geven we, tijdens de ladiesnights, 10% korting op de gehele collectie als je je als vaste klant wilt aanmelden voor de nieuwsbrief en andere acties. Bij een volgend bezoek aan de winkel krijg je standaard 5% korting op je aankoop en dat is toch mooi meegenomen
  • een leuke attentie bij je aankoop of een goodiebag
  • we zijn nog bezig meer leuke verrassingen te bedenken, dus houd de site/ Facebook in de gaten om op de hoogte zijn van de extra’s deze maand