Tijd voor een nieuwe tas….. het wordt voorjaar, de oude tas is kapot of niet meer handig, de kleur is niet meer leuk, ik wil gewoon een nieuwe tas, ik heb nog niet genoeg tasjes, oooh dit model heb ik nog niet, bij mijn nieuwe outfit hoort een bijpassende tas in de goede kleur ……. allerlei redenen om een nieuwe tas aan te schaffen!

Bij Trendlabel28 hebben we volop verschillende merken, maten en modellen op voorraad. En zit je tas, maat of model er niet bij? Dan kunnen we deze gewoon laten maken, want onze leveranciers (ontwerpers met eigen atelier)  spelen hier graag op in.

Wat kunnen we je bieden?

Transmission clutches in de pastelkleur van de nieuwe leren jacks (alleen nog mintgroen), kost 39,95. NU MET 20% KORTING!

Er is ook nog een bloedrode clutche op voorraad met eenzelfde kleur leren jackje: beide met 20% korting!

 

Elvy’s

Elvy bags worden ontworpen door Laura Vlasblom (bekend van Frizzle Zizzle) hippe kleine tasjes on the road, voor een avondje uit of gewoon voor alleen je kleine spullen (portemonnee, iPhone, sleutels etc), stoere tasjes bij je nieuwe outfit. Leuk om cadeau te geven of cadeau te krijgen! Verkrijgbaar in de prijsklasse van 39,95 tot 89,95, met of zonder dierenprint, glad of snakeleer etc. in verschillende kleuren, van geel tot petrol, bruin of zwart.

En is je kleur even niet voorradig, dan wordt deze voor je besteld! Deze tasjes zijn erg populair en trendy.

we verkopen ook kleine portemonnee’s van dit merk, die prima in de tasjes passen.

MYPY tassen,

of beter: shoppers, laptoptassen (afsluitbaar met rits), winkeltassen, tassen voor het werk etc.

De tassen van MYPY zijn herkenbaar door de eenvoud. De big shopper is ook gemaakt voor VT-wonen en is erg succesvol. Ik ben trots dat ook wij deze shopper kunnen leveren! En in leer wat ik zelf mag uitzoeken (complete huid), dat is toch heel bijzonder? Geen eenheidsworst maar een persoonlijke tas op maat!

       

De laptoptassen zijn voorzien van apart leren binnenvak en verhoogde ritssluiting. Mooi vakje voor het snoer en de tas is afsluitbaar, dus deaal voor het werk of studie. Door het stevige leer is je laptop meteen beschermd.

Kom gauw kijken naar de mooie kleuren en kwaliteit die we hebben en heb je andere wensen, dan hoor ik het graag.

De laptoptas kost 95,-, de big shopper kost 100,-.

Een mooie prijs voor een originele tas!

                  

 

D-Design tasjes van gerecycled leer

Diana is een Lemster kunstenaar die werkt met oud leer. Zij maakt uit oude jassen de mooiste tasjes! Clutches, heuptasjes, schoudertasjes etc. Ieder tasje is uniek door het model, de leerkeuze, kleur, voering  of hengsel.

Echte retro tasjes! In sommige tasjes zijn de zakken van de jas verwerkt, hoe leuk is dat! De tasjes zijn in verschillende maten en prijzen: van 39,95 tot 69,95 voor een groter model.

En heeft u een leren jas van een dierbare of anders, dan kunt u contact met Diana opnemen via haar eigen website www.ddbdesign.nl. Zij kan daar dan in overleg met u wat moois van maken.