Tijd voor een nieuwe tas….. het wordt zomer, de oude tas is kapot of niet meer handig, de kleur is niet meer leuk, ik wil gewoon een nieuwe tas, ik heb nog niet genoeg tasjes, oooh dit model heb ik nog niet, bij mijn nieuwe outfit hoort een bijpassende tas in de goede kleur ……. allerlei redenen om een nieuwe tas aan te schaffen!

Bij Trendlabel28 hebben we verschillende merken, maten en modellen op voorraad. En zit je tas, maat of model er niet bij? Dan kunnen we deze gewoon laten maken, want onze leverancier (ontwerper met eigen atelier)  spelen hier graag op in.

Wat kunnen we je bieden?

Elvy’s

Elvy bags worden ontworpen door Laura Vlasblom (bekend van Frizzle Zizzle) hippe kleine en grotere tasjes on the road, voor een avondje uit of gewoon voor alleen je spullen (portemonnee, iPhone, sleutels etc), stoere tasjes bij je nieuwe outfit. Leuk om cadeau te geven of cadeau te krijgen! Verkrijgbaar in de prijsklasse van 39,95 tot 89,95, leuk rond model, heuptasjes etc.

we verkopen ook kleine portemonnee’s van dit merk, die prima in de tasjes passen.

MYPY tassen,

of beter: shoppers, laptoptassen (afsluitbaar met rits), winkeltassen, tassen voor het werk etc.

De tassen van MYPY zijn herkenbaar door de eenvoud. De big shopper is ook gemaakt voor VT-wonen en is erg succesvol. Ik ben trots dat ook wij deze shopper kunnen leveren! En in leer wat ik zelf mag uitzoeken (complete huid), dat is toch heel bijzonder? Geen eenheidsworst maar een persoonlijke tas op maat!

       

De laptoptassen zijn voorzien van apart leren binnenvak en verhoogde ritssluiting. Mooi vakje voor het snoer en de tas is afsluitbaar, dus deaal voor het werk of studie. Door het stevige leer is je laptop meteen beschermd.

Kom gauw kijken naar de mooie kleuren en kwaliteit die we hebben en heb je andere wensen, dan hoor ik het graag.

De laptoptas kost 95,-, de big shopper kost 100,-.

Een mooie prijs voor een originele tas!

                  

Tassen van Ilse Jacobsen

Trendy transparante tas met losse zwarte binnentas 50,-