HET WORDT VOORJAAR!

                       

Wekelijks komt er nieuwe voorjaarscollectie binnen: van BePURE, BRAEZ en JAPAN-TKY hebben we de collectie al ontvangen (zie hierboven, mooie vesten en basics in lichtgrijs, petrol, roze, zwart en wit).

De zomercollectie van BRAEZ met mooie zomer jurkjes etc. houden we nog even achter tijdens deze koude maanden. Hierover binnenkort meer.

De collectie voor nu is vooral in pasteltinten: roze, petrol, prints petrol met ecru/wit, lichtblauw. Daarnaast ook zwart-wit. Tijdloos en altijd goed te combineren met de pastels of straks met de fellere zomerkleuren als geel, oranje, fuchsia, felgroen. Mooie basics  voor een lange zomer.

Komende week (eind februari- begin maart 2018) krijgen we de nieuwe collectie van onze trendy labels Soulmate, Culture (een nieuw Deens merk met betaalbare kleurrijke mode) en MILLA Amsterdam binnen. Hieronder een paar voorbeelden van wat er zoal binnen komt van MILLA:

   

Nieuwe collectie van MILLA, wat is ingekocht: prints in zwart- wit en zacht blauw.Leuke jurkjes, bloesjes, shirts etc. Lekkere draagbare mode!

 

Van CULTURE kunnen we onder andere het volgende verwachten: kleurrijke mode in vrolijke kleuren, maar ook Jungle prints!

Van Soulmate verwachten we onder andere de volgende items: zomerjasje, korte broeken, kleurrijke bloesjes en jurkjes met mooie prints. Het wordt dus geen saaie zomer in 2018!!

 

Ook hebben we dit jaar voor het eerst een mooie zomercollectie van TESSA KOOPS! Tessa Koops ontwerpt zelf, ze heeft haar eigen collectie. Je ziet haar mode wel regelmatig in de VROUW van de Telegraaf en presentatrices dragen haar mode wel op TV. Hieronder een paar voorbeelden van een deel van de collectie, prachtige stoffen en hele mooie prints!

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en aanbiedingen!

 

Onze mode is verkrijgbaar in de maten XS/ S t/m XL.

 

Naast MODE verkopen we ook SHOES van TANGOSHOES.

Voor het voorjaar kun je de volgende modellen verwachten (enkele modellen zijn inmiddels verkrijgbaar)

Sportieve sneakers in wit, grijs, wit-zwart, panterprint en shoes met verhoogde zool met stripes in ecru/ beige!