Naast mode, tassen en schoenen ben ik altijd op zoek naar de mooiste woonitems. Mijn grootste passie! Om de verschillende merken en stijlen te combineren tot één geheel in een eigen sfeer.

          

Met serviezen, kleine woonmeubels/ bijzettafels, verlichting, kussens, vazen, plaids, manden etc. kun je je woning al snel tot een gezellig geheel maken zonder grote investeringen te hoeven doen.

                   

De stijlen die bij Trendlabel28 verkocht worden zijn Deens design (zowel landelijk als industrieel en heel basic), landelijk stoer en landelijk basic. Maar vooral gericht op gezelligheid en de juiste kleurencombinaties.

       

De items die ingekocht worden zijn van de volgende merken: Broste CPH (vooral handgemaakt servies), House Doctor( modern Deens design verlichting, woon en keukenaccessoires gekenmerkt door glas en metaal/ zwart, strakke Deense meubels etc.), Pomax (exclusief servies, kussens en plaids, vazen, industriële stoelen en barkrukken etc. ), Greengate (servies, landelijk Deens), Dassi Artisan ( handgemaakte Fairtrade woonaccessoires, grote manden, servies, lampen etc.) en wat ik verder op mijn zoektochten tegenkom. Allemaal mooie merken met een eigen sfeer en ieder item door mezelf uitgezocht en ingekocht.

           

Kom gerust een keertje langs en proef de sfeer van wonen en mode. Graag tot ziens @ Trendlabel28