In november zijn we alweer twee jaar geopend en dat willen we vieren met onze klanten!

Op alle mode, shoes en woonaccessoires geven we 50% korting op elk tweede artikel (goedkoopste artikel). Wees er snel bij, want op is ook echt op!

Op 23 november hebben we Black Friday in de Vissersburen en zijn dan extra geopend van 19.00 uur tot 21.00 uur. Deze avond zal ook Veronika* aanwezig zijn voor personal stylingadvies en make-up advies. Je kan je dan gratis laten opmaken en meteen de make-up bestellen die dan gebruikt wordt! Make-up en mode sluiten dan goed op elkaar aan. Laat je adviseren voor een mooie outfit tijdens de feestdagen met bijpassende make-up. Onder het genot van een hapje en drankje maken we er weer een gezellige avond van!

Want je voelt je goed als je er goed uitziet!!

Veronika heeft haar eigen bedrijf Stylexperience, is personal shopper en geeft bij meerdere gerenommeerde modezaken advies aan klanten: welke kleuren passen het beste bij je, welke stijl en welke make-up. Ook voor de oudere dames is een goede make-up belangrijk.

      

Neem gerust je vriendin mee en maak er een gezellige avond van in de Vissersburen!

We zien je graag in onze winkel aan de Vissersburen 28, tot gauw!

Groetjes, Fokje van der Wal (owner).