Tijd voor de zon en nieuwe mode!

We willen weer naar buiten en willen weer nieuwe frisse kleding, de nieuwste items scoren volgens de nieuwste trends. In onze winkel Trendlabel28 te Lemmer hebben we volop keus van onze topmerken, op kleur geselecteerd in de rekken, zodat je gemakkelijk kan shoppen, combineren en je laten adviseren door ons.

We kennen de merken inmiddels goed en weten samen met jou, te zoeken naar een optimale combinatie.

Hieronder zie je geel en grijs, zwart en wit gecombineerd van onze merken InWear, Simple., Transfer. Deze drie merken matchen uitstekend en maken je outfit compleet voor een goede prijs- kwaliteit verhouding.

De foto rechts is onze achterwand waar we o.a. de mooie collectie van Japan-TKY tonen. Deze collectie laat zich goed matchen met het zachte wol van BePure-Dutch, maar ook uitstekend met shirts van InWear. Op deze manier werken we flexibel met de labels en kunnen prachtige combinaties maken.

Inmiddels hebben we mooie collecties binnen van MILLA Amsterdam, InWear Cph, Transfer, Japan-TKY, BRAEZ, Simple., Bianco en Freebird. Hieronder een paar voorbeelden van setjes of jurkjes, die helemaal actueel zijn dit voorjaar en deze zomer.

Zachte pastels, maar ook veel warme kleuren als geel, okergeel, oranje, rood.

 Gele en oranje set is van InWear

 Bloemige jurkjes van Freebird

 

   INWEAR /MILLA /TRANSFER

Hierboven maar enkele voorbeelden, in de winkel is er veel meer, dus volop keus.

 

SHOES

Bijpassend bij deze mooie zomermode hebben we sneakers ingekocht van Tangoshoes. Alle Tangoshoes zijn van binnen en buiten helemaal van echt leer, hebben een los voetbed zodat je een eigen zooltje kan inleggen. Ongeacht met model wat je uitkiest en dat is erg prettig, immers niet bij alle schoenen kan je een eigen (steun)zooltje inbrengen. Daarnaast zijn alle sneakers voorzien van veters en daardoor een goede pasvorm.En voor de prijs van 89,95 heb je een hele goede schoen!

            

maar ook lichte zomerschoenen en slippers van Ilse Jacobsen, heerlijk licht en goed draagbaar in verschillende modekleuren, zoals geel, zwart, armygreen, wit, blauw, ecru etc. etc.

De slippers kun je vinden in onze ” rubberboom”  ;), we hebben ze in negen verschillende kleuren: van het Deense merk Ilse Jacobsen!

En voor een compleet beeld hebben we super westernboots (lage en middenhoge) in ecru suède van het merk CHA. Stoere boots, echt super bij de lange bloesjurkjes, origineel en alleen in goede boetieks verkrijgbaar, daar ben ik trots op!!

WE HOPEN JE GAUW TE ZIEN BIJ TRENDLABEL28 TE LEMMER!