Vanaf DINSDAG 12 MEI zijn we ook weer op de dinsdagmiddagen geopend!

De regels rondom het Coronavirus worden wat versoepeld, waardoor we meer naar buiten gaan en weer willen winkelen. Kappers en schoonheidsspecialistes mogen weer aan het werk, dus willen we er weer leuk aan gaan zien, we mogen weer gezien worden!

Daar hoort ook een leuke nieuwe outfit bij, immers met de zomer en het mooie weer op komst krijgen we weer zin aan een nieuwe frisse look!

Bij ons kun je rustig passen, we hebben nooit meer dan 2-3 klanten in de winkel, zodat we je alle tijd kunnen geven en ” met gepaste afstand” je kunnen helpen bij het uitzoeken van wat goed bij je past.

We hebben nieuwe jeans van Bianco binnen, in zomers geel, grijs met kleine print, grijs-witte streep, jeanskleur licht en wat donkerder ( in navystijl met blauw- witte ceintuur etc.)

Daarnaast hebben we volop keuze in zomerse slippers van Ilse Jacobsen en de Tulip zomerschoentjes in okergeel, zwart, armygreen, beige, oranje en met print. Deze gaan erg snel, dus wees op tijd om je maat nog te krijgen. Het is in deze tijd lastig om nieuwe voorraad te kunnen krijgen helaas.

Keuze in slippers, daarnaast ook nog geel, koraal, wit en donkerblauw
Naast de populaire Tulip schoen, verkopen we ook deze hippe tassen van Ilse Jacobsen