Beste klanten van Trendlabel28:

Met veel plezier heb ik de mode en wonen winkel opgezet en gerund in Lemmer. Het was een hele uitdaging om vanuit een zorgorganisatie nu opeens als zelfstandige aan het werk te gaan. Ik heb in deze periode veel geleerd, lieve een trouwe klanten gekregen, fijne mensen ontmoet en zal terugkijken op een mooie leerzame periode.

Vanaf december zal ik weer volledig in de zorgorganisatie werkzaam zijn.

COVID-19 heeft veel verandering gebracht, waardoor ik meer gevraagd ben om te ondersteunen bij diverse processen binnen de zorgorganisatie. De combinatie met de winkel, de inkoop etc. vraagt teveel van mijn beschikbare tijd, waardoor ik lang heb nagedacht om de juiste beslissing te maken en dat is om helaas te stoppen met Trendlabel28 in Lemmer.

Mijn wens is dat een enthousiaste persoon, liefst een dame mijn goed lopende winkel zou willen overnemen, zodat deze leuke winkel kan blijven bestaan in Lemmer. De collectie is altijd afwisselend en spreekt veel mensen aan. Uiteraard wil ik daarbij helpen om de doorstart te maken.

Heb je belangstelling? Neem dan contact op om een gesprek in te plannen.

WAT KUNT U TOT DECEMBER VAN ONS VERWACHTEN?

Uiteraard gaan we door met de SALE van de basiscollectie van JapanTKY en Simple en de oudere collectie zoals u van ons gewend bent. Prachtige mode voor een leuke prijs! Ook alle super jassen van Ilse Jacobsen zijn in de SALE met 30% korting. De leren jacks zijn met 100 euro afgeprijsd, dus shop nu voor een unieke kans!

Daarnaast gaan we door met nieuwe herfst- wintercollectie die we al binnen hebben en nog binnen krijgen van onze topmerken, zoals Transfer, InWear, Simple en Bianco. Ook de boots van CHA en Ilse Jacobsen krijgen we binnen en bieden deze aan met hoge kortingen!

VOORBEELDEN VAN NIEUWE COLLECTIE HERFST-WINTER

Woonaccessoires, zoals kussens, lampen, servies Broste/ HouseDoctor/ Pomax etc. zijn vanaf heden: TWEEDE ARTIKEL VOOR DE HALVE PRIJS (op goedkoopste artikel) OF -20% OP 1 ARTIKEL.

TASSEN EN RIEMEN VAN ELVY EN MYPY geldt de volgende korting: TWEEDE ARTIKEL VOOR DE HALVE PRIJS (korting op het goedkoopste artikel) OF -20% op 1 ARTIKEL.

Verfbestellingen van de ESATTO loogbeits, krijtverf etc. gaat gewoon door.

GRAAG GAUW TOT ZIENS!

TEAM TRENDLABEL28